Molo er et skandinavisk brand med en vision om at være børnenes bæredygtige favorit i garderoben. Molo blev grundlagt i 2003 som et brand med tøj af høj kvalitet, der er fyldt med farver og sjove prints, som børn kan på opdagelse i.

___

 

Vi er ikke perfekte, og vi anerkender de store udfordringer, som tøjindustrien står overfor, men vi ønsker altid at træffe de bedste beslutninger, på et oplyst grundlag, der kan sikre en mere bæredygtig fremtid for vores børn.

 

I dag betyder dette, at vi arbejder med bæredygtige materialer og ansvarlig produktion. Siden 2016 har vi fokuseret på at ændre alle konventionelle tekstiler til bæredygtige tekstiler, især med fokus på økologi og genanvendte metervarer. Hos Molo er vi meget stolte af, at vi ikke kun sælger GOTS* og OCS*-certificerede produkter, men at vi også som virksomhed er både GOTS*-certificeret OG OCS*-certificeret. Ansvarlig produktion og ordentlige arbejdsvilkår for mennesker er en selvfølge for os, og vi kontrollerer løbende alle led i vores produktionskæde for at sikre dette. Læs mere om vores produktion her.

 

Derudover arbejder vi med høj kvalitet og et funktionelt design, der sikrer lang holdbarhed og tøj, der kan videregives til søskende og venner eller videresælges. Vi designer med fokus på kreativitet og udfoldelse i et personligt, farvestrålende og genkendeligt design til børn i alderen 0-16 år verden over.

 

Læs mere om Molo’s historie her.

 

 

Molo's Aansvarlighedsrejse

 

 

 

 


*Certificeret af Ecocert Greenlife, certificeringsnr. 197496.