SÆRDELES VARM, ÅNDBAR & VANDTÆT
Molo’s overtøj er varmt, vind- og vandtæt og har høj grad af åndbarhed. Det er foret med genanvendt polyester fra 3M™ Thinsulate™, som er varmt, men let og meget effektiv i sin isoleringsevne. Det hjælper med at opsamle kropsvarme, samtidig med at fugt slipper ud, så barnet ikke bliver fugtig, når temperaturen f.eks. svinger eller ved høj aktivitet.

Med overtøj fra Molo får du den allerhøjeste kvalitet, hvad enten det angår bevægelsesfrihed, varme, vandtæthed eller åndbarhed samlet i en let og funktionel flyverdragt. Vores udvalg af overtøj kan derfor holde til et særdeles aktivt og krævende udendørsliv i det kolde vinterhalvår. Molo’s overtøj er produceret uden fluorskadelige stoffer (indeholder f.eks. ikke PFOS, PFOA og lignende).
Se udvalget nedenfor
ANSVARLIGT OVERTØJ
Bæredygtighed er en naturlig del af Molo’s DNA. I overtøjskollektionen finder du derfor bæredygtige styles fuldstændig eller delvis produceret af genanvendte fibre, såsom polyester og nylon. Disse materialer er skabt af blandt andet genanvendte plastikflasker og fiskenet.

De genanvendelige materialer bruges i alt fra overtøjets yderstof til foret og isoleringen, uden at der gås på kompromis med overtøjets høje kvalitet og funktion. Ved at bruge ikke-konventionelle materialer, sikrer vi en mindre påvirkning af naturen og mennesker til gavn for vores planet og vores børn.

Se udvalget nedenfor
LÆR VORES PYXIS AT KENDE
Pyxis er en funktionel flyverdragt til babyer og små børn, hvor der er lagt vægt på, at dragten er nem at få af og på med de to dobbelte skrå lynlåse.

Flyverdragten har bl.a. aftagelig hætte, snefang i benåbning og Molo's velkendte refleksstjerne på overarme og bag på benene. Pyxis er foret således, at den er særdeles varm og samtidig tillader kroppen at ånde. Flyverdragterne er desuden foret indvendigt med fleece i ryggen, ned over bagdelen og ved knæene.

Se udvalget nedenfor
Pyxis flyverdragter
LÆR VORES POLARIS AT KENDE
Polaris er en af Molo's favoritter, når det er rigtig koldt. Polaris er en funktionel all-round flyverdragt med refleks pipings og Molo's velkendte stjernereflekser på arme og ben.

Polaris har bl.a. aftagelig hætte, tildækket lynlås ned langs fronten, elastik ved ryggen og snefang i benåbning. Polaris er foret således, at den er særdeles varm og samtidig tillader kroppen at ånde. Flyverdragterne er desuden foret indvendigt med fleece i ryggen, ned over bagdelen og ved knæene.
Se udvalget nedenfor
Polaris flyverdragter
LÆR VORES HUX AT KENDE
Hux flyverdragten har mange funktionelle detaljer og egner sig rigtig godt til ski. Flyverdragten har aftagelig hætte, tildækket lynlås ned langs fronten, reflekser på arme og ben, snefang i benåbning og plads til skistøvler samt gummistrop under foden. Hux har desuden lommer med lynlås på fronten og en lomme på ærmet til skikortet.

Hux er foret således, at den er særdeles varm og samtidig tillader kroppen at ånde. Flyverdragterne er desuden foret indvendigt med fleece i ryggen, ned over bagdelen og ved knæene.
Se udvalget nedenfor
Hux flyverdragter
Bedst i test
Molo er 1 ud af 3 test-vindere i PFC-fri test. 31 ud af 34 mærker dumper! Det Norske Institut for Vandforskning har udarbejdet en uafhængig test af mængden af skadelige PFC-stoffer i børne- og babytøj, og Molo er blandt top-tre vinderne.
Læs mere om testen
Synlig i trafikken
Hos Molo, laver vi overtøj med stærkt synlige reflekser, som sikrer, at dit barn kan ses på lang afstand i mørket. Vi benytter refleksrør, samt stjerne- og stribereflekser, hvis størrelse gør dit barn ekstra synligt i mørket. Her viser to-årige Kai Verner, hvordan man ser både sød og sikker ud på mørke vinterdage.