Skarpe tænder og forhistoriske brøl
Forbered dig på masser af skarpe tænder og forhistoriske brøl med Molos nye Jurassic World kollektion lavet i samarbejde med Universal Studios & Amblin Entertainment. Kollektionen er inspireret af den nye film Jurassic World Dominion, som har biografpremiere i juni 2022.

Gennem en kombination af temaer som historie, natur og ‘co-existence’ kommer vores yndlingsdinosaurer til live i en kollektion, der er spækket med farver og flotte print. Det er en eventyrlig og farverig kollektion, der opfordrer børn til at lege, udforske og lære.
Shop kollektionen her
Dinosaurerne kommer til live
Udforsk Jurassic Worlds vidunderlige univers med Molo's farverige og spændende prints. Men hov - dinosaurerne er ikke længere i deres indhegninger i parken på Isla Nublar, men lever nu i vores verden i sameksistens med mennesker - hvordan kan det være?

Opdag historierne der udfoldes i hvert print og forestil dig, hvordan du ville reagere, hvis du pludselig stod ansigt til ansigt med en T. Rex på vej til købmanden, eller hvis du mødte en Stegosaurus, mens du var ude og lufte din hund i parken.

Shop kollektionen fuld af farverige og fantasifulde dino-prints samt komplimenterende styles så som behagelige cargo-bukser, logo t-shirts og cool bomber jakker i flotte farver. Hvilket Jurassic look er din favorit?
Se hele kollektionen her
Se traileren
“Jurassic World Dominion udspiller sig fire år efter parken på Isla Nublar er blevet ødelagt. Dinosaurerne lever - og jager - nu side om side med mennesker over hele verden. Denne skrøbelige balance vil omforme fremtiden og afgøre én gang for alle, om mennesker skal forblive i toppen af fødekæden på en planet, de nu deler med historiens mest frygtindgydende skabninger”