Ansvar


Social ansvarlighed for at sikre bæredygtig fremtid

Med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed arbejder Molo på at implementere de 10 principper, som UN’s Global Compact bygger på. Læs mere om principperne her

De 10 principper danner grundlaget for Molo’s Code of Conduct, som alle vores leverandører har accepteret og underskrevet. Molo arbejder strategisk på at skabe en tæt relation til den enkelte leverandør med henblik på at udvikle et unikt partnerskab. Vi besøger vores leverandører på regelmæssig basis for at tjekke om produktionsfaciliteterne lever op til vores Code of Conduct. 

Vi samarbejder udelukkende med certificerede leverandører. F.eks. har 90% af vores leverandører et BSCI eller/og et Oeko-Tex certifikat, og ca. 95% af vores tekniske overtøjs-leverandører er Bluesign-certificeret.

Vi kræver endvidere, at alle vores leverandører overholder REACH reglerne, der er udstedt af Den Europæiske Union med henblik på at forbedre og beskytte ​​menneskers sundhed og miljøet. Læs mere om REACH her. Det betyder, at der er en lang række kemiske stoffer, som vi ikke bruger, da de er angivet på REACH listen over forbudte kemiske stoffer. Vi tester desuden vores produkter regelmæssigt hos uafhængige testinstitutter for at sikre, at vores kemikalierestriktioner og REACH regler overholdes.

Ved anvendelse af miljøvenlige materialer og fastsættelse af standarder, som vores leverandører skal overholde og efterleve, bestræber vi os på at sikre en bæredygtig fremtid. Dialogen med den enkelte leverandør er derfor højt prioriteret for at sikre en ærlig kommunikation og forståelse for de udfordringer, vi står overfor – både som tøjmærke og industri. Det fortjener vores børn. 

Se flere looks