Hos Molo har vi stor respekt for de mennesker, der arbejder i vores værdikæde, og det arbejde de udfører. Med fokus på miljømæssig og social ansvarlighed arbejder Molo i tråd med de 10 principper, som FN’s Global Compact bygger på.

 

___

 

De 10 principper indgår i Molo’s Code of Conduct, som alle vores leverandører har accepteret og underskrevet. Etisk produktion er en forudsætning for et ansvarligt produkt og respekten for menneskerettigheder og arbejdsvilkår er en essentiel del af Molo’s værdigrundlag.

 Læs mere om principperne HER.

 

Vores samarbejde med leverandørerne er et partnerskab. En repræsentant fra Molo's produktionsafdeling besøger vores leverandører ofte for at vedligeholde dette tætte partnerskab, og sikre de sikkerhedsmæssige, miljømæssige og sociale aspekter ift. vores Code of Conduct. Når vi besøger leverandørerne ser vi bl.a. på, om de praktiske arbejdsforhold er hensigtsmæssige. Vi ønsker, at leverandørerne arbejder så struktureret som muligt således, at overblik og kommunikation optimeres i det daglige samarbejde. På denne måde minimerer vi ligeledes fejl og derved også unødig splid.

 

Vores leverandører benytter følgende internationale standarder ift. social ansvarlighed og arbejdsvilkår: SA8000, SEDEX & BSCI.