Privatlivspolitik

Molo A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger vores hjemmeside
- Gennemfører et køb af vores produkter
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.molo.dk er Molo A/S, Rentemestervej 49, 2400 København NV, CVR nr. 27229166.


Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente og opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.


OPLYSNINGER VI INDSAMLER
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.


Vi kan indhente oplysninger som f.eks.:


- Dit navn
- Din adresse
- Din leveringsadresse
- Din e-mailadresse
- Dit telefonnummer
- Den IP-adresse, hvor du handler fra


BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.


Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse udleverer vi til vores fragtfirmaer, pt. PostNord og GLS, med henblik på levering af dit køb.


De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Din betaling er sikret gennem vores betalingspartner Worldline, og vi garanterer, at vi ikke gemmer dine betalingsoplysninger på vores egen server eller har adgang til dine betalingsoplysninger på noget tidspunkt.


Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.


Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


TILMELDING TIL NYHEDSBREV
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev, hvor vi beder dig om følgende informationer:


- Dit navn
- Din e-mailadresse


Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os og gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun Molos webansvarlige samt en ekstern samarbejdspartner som har adgang til dine oplysninger. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.


Vi sender kun nyhedsbreve ud til de modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig nyhedsbrevet, og vi bruger såkaldt ”dobbelt tilmelding”, så andre ikke kan bruge din e-mailadresse.


Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du forvente at modtage 1-2 ugentlige nyhedsbreve via e-mail fra os. Nyhedsbrevet indeholder de seneste tilbud, nyheder og information om aktuelle kampagner.


Ved registrering accepterer du også at modtage servicemeddelelser, herunder påmindelser om en forladt kurv, opfølgende e-mails efter et køb og e-mails, der indeholder produkter, som du har vist interesse for.


Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet i et link nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os.


Molo A/S vil opbevare dine personlige oplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage.
Såfremt du ikke har vist interesse for vores nyhedsbreve i minimum 9 måneder, forbeholder vi os retten til at ophøre med at sende dig vores nyhedsbrev, som følge af din passivitet. Du kan selvfølgelig til enhver tid tilmelde dig igen.


Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, du har givet.


ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER
Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.


Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


DINE RETTIGHEDER
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Kontakt os endelig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.


Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Datatilsynet Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby www.datatilsynet.dk.


Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed.


ÆNDRINGER I PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre privatlivspolitikken løbende. Eventuelle ændringer træder i kraft, når de er offentliggjort på vores hjemmeside. Vi anbefaler derfor, at du løbende tjekker siden for opdateringer og ændringer.


Denne privatlivspolitik er senest opdateret d. 24.05.2023.