Funktionelt & praktisk
Dage fyldt med regn skal ikke afholde dine børn fra at have dejlige og sjove stunder udenfor. Regntøj fra Molo er skabt af materialer i høj kvalitet, hvilket gør det perfekt til selv de største regnskyl og alle de store mudderpøle. Regntøjet er naturligvis PFC-frit og lavet uden brug af skadelige kemikalier.

Sikkerheden er vigtig - derfor er alt regntøjet udstyret med vores ikoniske stjernereflekser, der gør dit barn meget synlig i mørket og trafikken. Desuden har alt vores regntøj aftagelig hætte, så den let klikker af, hvis den sætter sig fast.
Åndbart regntøj
Dette regntøj er lavet af et let og åndbart materiale, som sikrer komfort og frihed til at bevæge sig, uden at der samles kondens og fugt på indersiden. Med et vandsøjletryk på 5.000 mm, tapede sømmene og den høje åndbarhed, holder regntøjet barnet tør og komfortabel i lang tid. Det lette materiale gør også regntøjet ideelt til at pakke ned i rygsækken og tage med på farten.
Se udvalget nedenfor
Klassisk Gummi-regntøj
Ideelt til de store regnskyl og mange timers leg i regnen med et højt vandsøjletryk på 8.000 mm og svejsede sømme. Gummiregntøjet er særdeles slidstærkt og egner sig derfor specielt godt til mindre børn, så de både kan rustsche og kure på numsen, uden at regntøjet tager skade. Indersiden er desuden lavet af genanvendt polyestergarn fremstillet af genbrugte plastikflasker.
Se udvalget nedenfor

Regntøj til børn

Hos Molo finder du altid et stort udvalg af regntøj til børn i alderen fra 1-16 år.

 

Molo's regntøj i høj kvalitet sikrer at dit barn forbliver tør, ligegyldigt om det gælder store regnskyl eller mindre byger. Hos Molo Syntes vi ikke at lidt regnvejr skal forhindre dine børn i at have dejlige og sjove stunder udenfor. Derfor er vores regntøj designet med en høj grad af funktionalitet og tekniske egenskaber, der sikrer mange timers leg i regnen.