Ekstrem varm, åndbar og vandtæt
Molos flyverdragter er varme, vind- og vandtætte samt meget åndbare. De er polstret med 3M™ Thinsulate™, som er let og meget effektivt i sin isoleringsevne. Polstringen holder på kropsvarmen og lader samtidig fugt slippe ud, så barnet ikke bliver fugtigt, når temperaturen svinger eller aktivitetsniveauet er højt.

Molos flyverdragter er en del af vores Superior Performance overtøjsserie. Denne serie tilbyder den højeste kvalitet, når det kommer til vandtæthed, isolering og åndbarhed – alt sammen i den letteste pakke muligt. Dette betyder, at vores flyverdragter kan klare alle udendørs eventyr – store som små.
Læs mere om Superior Performance
Genanvendte materialer i alle lag
Ansvarlighed er en integreret del af Molos DNA, drevet af vores forpligtelse til kommende generationer. Dette betyder, at der er benyttet genanvendte materialer i alle lag af vores flyverdragter - fra ydermaterialet til polstring og isolering. Dette uden at gå på kompromis med kvalitet og ydeevne.
Se udvalget nedenfor
Lær Pyxis at kende
Pyxis er en flyverdragt til små børn (størrelse 74-98), hvor der bl.a. er lagt vægt på, at dragten er nem at få af og på med de dobbelte skrå lynlåse.

Denne flyverdragt har mange praktiske funktioner, herunder en aftagelig hætte, snefang ved benåbningerne, aftagelige støvlestropper og et elastisk panel i lænden for at sikre en behagelig pasform. De ikoniske Molo stjernereflekser på overarmene og bagsiden af benene, sammen med den reflekterende piping, giver høj synlighed i mørket. 3M™ Thinsulate™ polstringen giver Pyxis flyverdragten enestående varme samtidig med, at kroppen kan ånde. Derudover har flyverdragter blød fleecefor ned langs ryggen og numsen, ved halsen, og ved knæene for at give ekstra isolation på områder, der er mere udsatte, især når barnet leger på jorden eller i sandkassen.
Se udvalget nedenfor
Pyxis flyverdragter
Lær Polaris at kende
Polaris, vores klassiske flyverdragter til børn (størrelse 86-152), har været et fast indslag i vores kollektion i utallige sæsoner og har gennemgået kontinuerlig forbedring gennem mange års test og læring.

Polaris har en aftagelig hætte med aftagelig pelskrave, praktiske lommer med klapper, snefang ved håndled og benåbningerne samt aftagelige støvlestropper. Den skjulte lynlås med tilknappet stormklap forhindrer vand og vind i at trænge ind. Snebuksen har indvendige seler og et elastisk panel i lænden for at sikre en behagelig pasform. De ikoniske Molo stjernereflekser på overarmene og bagsiden af benene, sammen med reflekterende piping, sikrer en god synlighed i mørket. Med 3M™ Thinsulate™ polstring leverer den enestående varme uden at gå på kompromis med åndbarheden. Flyverdragten har blødt fleecefor ned over ryggen og numsen, ved halsen, og ved knæene for at give ekstra isolering på udsatte områder.
Se udvalget nedenfor
Polaris flyverdragter
Lær Hux at kende
Hux er en flyverdragt designet til aktive børn, hvilket gør den til det perfekte valg til ski/snowboard med de mange funktioner tilpasset pisterne.

Flyverdragten har en aftagelig hætte, tætsiddende ærmemanchetter, lynlås med stormklap og praktiske lynlåslommer. Dragtens ben er brede nok til at passe over ski/snowboardstøvler og kan spændes fast med den justerbare strop. Ekstra forstærkede paneler på indersiden af benet modvirker slid på dette meget udsatte område. 3M™ Thinsulate™ polstring betyder, at Hux flyverdragten har en enestående isoleringsevne uden at gå på kompromis med åndbarhed og bevægelighed, hvilket gør den ideel til en aktiv livsstil. Derudover har flyverdragten blødt fleecefor ned over ryggen og numsen, ved halsen og knæene for at give ekstra isolering på udsatte områder.
Se udvalget nedenfor
Hux flyverdragter
Vælg den rigtige størrelse flyverdragt
Søger du gode råd i forhold til at vælge den rigtige størrelse flyverdragt til dit barn, så kommer her et par tips.

En flyverdragt skal have en vis form for rummelighed, så der er plads til mellemlag på de kolde dage. Ligesom det er vigtigt med luft til isolering, da det skaber varme, og det opnår man ikke, hvis flyverdragten sidder for tæt til kroppen. Omvendt må en flyverdragt dog heller ikke være for stor, da det reducerer barnets frie bevægelighed og komfort.
Læs hele guiden her
Synlig i trafikken
Hos Molo, laver vi overtøj med stærkt synlige reflekser, som sikrer, at dit barn kan ses på lang afstand i mørket. Vi benytter refleksrør, samt stjerne- og stribereflekser, hvis størrelse gør dit barn ekstra synligt i mørket. Her viser to-årige Kai Verner, hvordan man ser både sød og sikker ud på mørke vinterdage.