Overtøj til al slags vejr
Gør dine børn klar til det uforudsigelige efterårs- og vintervejr med Molo. Vores overtøj er designet til et aktiv udendørsliv med fokus på funktion, komfort og ansvarlighed. Fremstillet af materialer af høj kvalitet og i et afprøvet funktionelt design tilbyder det alle de nødvendige tekniske egenskaber, et barn måtte have brug for. Alt vores overtøj er desuden fri for PFC og fremstillet uden brug af skadelige kemikalier.

At vælge det rigtige overtøj kommer både an på dit lokale klima og dit barns specifikke behov. Udforsk vores guide for mere info om vores forskellige ovetøjslinjer, der hver især er skræddersyet til specifikke behov.
Outdoor Proof
Outdoor Proof-serien tilbyder funktionelt overtøj med et moderne udtryk til hverdagsbrug. Denne linje er designet til brug i moderate vinterklimaer og indeholder alle de nødvendige funktioner for at sikre, at dit barn holder sig varmt, tørt og komfortabelt i deres udendørs eventyr.

Som led i vores rejse mod en mere ansvarlig produktion, er denne serie fremstillet ved brug af genanvendte materialer i både yderstoffet, isoleringen og foringen.

I serien finder du både jakker, bukser og flyverdragter i flotte farver og print i størrelser fra 6 måneder til 16 år.
Læs mere om Outdoor Proof
SUPERIOR PERFORMANCE
Superior Performance-linjen er vores mest teknologisk avancerede overtøj, der tilbyder enestående vandtæthed og åndbarhed. Denne kollektion er designet til meget kolde klimaer og til børn, der tilbringer det meste af deres dag udendørs. De høje tekniske egenskaber sikrer, at overtøjet lever op til de strengeste krav og kan modstå den mest aktive leg i naturen.

Vores forpligtelse mod en mere ansvarlig produktion betyder, at alle modeller er lavet af genanvendte materialer både i yderstoffet, isoleringen og foringen.

Kollektionen omfatter både flyverdragter, jakker og bukser i forskellige farver og mønstre og er tilgængelig i størrelser fra 9 måneder til 16 år.
Læs mere om Superior Performance
Rubber Excellence
Rubber Excellence flyverdragter er den nyeste tilføjelse til vores overtøjskollektion. Gummi flyverdragten er designet til hverdagsbrug og er særlig ideel til udendørsleg på de mange våde, snarere end frostige vinterdage. Det vand- og smudsafvisende gummistof er ikke kun praktisk, men også blødt og nemt at rengøre. Desuden sætter dens enestående åndbarhed en ny standard for den type materiale.

Rubber Excellence-linjen er lavet ved brug af genanvendte materialer - fra yderstoffet til isolering og foring.

Flyverdragten fås i fire versioner, herunder to med print og to ensfarvede udgaver, og er tilgængelig i størrelser fra 6 måneder til 8 år.
Læs mere om Rubber Excellence
Regntøj
Dage fyldt med regn skal ikke afholde dine børn fra at have dejlige og sjove stunder udenfor. Vores regntøj er skabt af materialer i høj kvalitet, hvilket gør det perfekt til selv de største regnskyl og alle de store mudderpøle.

Vores udvalg inkluderer både klassisk gummiregntøj og åndbart regntøj i størrelser fra 18 måneder til 12 år.
Læs mere om vores regntøj
Kvalitet der holder til den næste generation
Alt Molo overtøj er fremstillet i den højeste kvalitet for at sikre et modstanddygtigt produkt, der kan klarer alle hverdagens udfordringer. Dette betyder, at overtøjet ofte kan gives videre til det næste barn i rækken. Ved at genanvende tøjet til flere børn reducerer vi behovet for ny tøjproduktion og dermed skære ned på brugen af værdifulde ressourcer, reducerer energiforbruget og minimerer det kulstofaftryk, der er forbundet med modeindustrien.

For at forlænge levetiden af vores produkter yderligere, leveres alt overtøj i vores Superior Performance og Outdoor Proof-linjer med en lappesæt til at reparere tøjet, hvis skalkonstruktionen er blevet beskadiget, samt en ekstra lynlås og knapper.
Dejlig varm fra top til tå
Husk også at tjekke vores sortiment af vinter accessories for at fuldende dit barns vinterlook. Vi har et stort udvalg af varme huer, vandtætte vanter, bløde handsker og praktiske vinterstøvler – mange af dem kommer i matchende print og farver til overtøjet. Vores accessories er ikke kun stilfulde, men også designet til at holde dit barn varmt, tørt og komfortabelt i de kolde måneder, så dit barn udforske verden og nyde sit udendørs eventyr uden at bekymre sig om vejret.
Shop vinter accessories