GOD KVALITET OG HØJ SIKKERHED
Hos Molo finder du tøj, der er Oeko-Tex Standard 100 certificeret - verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Oeko-Tex Standard 100 er en anderkendt mærkning, som garanterer, at et produkt er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex forening stiller til indholdet af sundhedsskadelige stoffer og kemikalier i tekstiler. Kun de produkter, der overholder disse krav, kan opnå tilladelse til at bære mærket.

Ved at købe Oeko-Tex Standard 100 certificeret tøj til dine børn, er du sikker på, at tøjet er fri for skadelige og allergifremkaldende kemikalier.

Shop Oeko-Tex certificeret tøj her
HVAD BETYDER OEKO-TEX STANDARD 100?
Oeko-Tex Standard 100 er en global produktmærkning, som bidrager til høj og effektiv produktsikkerhed, fordi du som forbruger kan være sikker på, at certificerede produkter ikke indeholder problematiske eller sundhedsskadelige kemikalier.

Oeko-Tex foreningens kriterier og grænseværdier er ofte langt mere skærpede end nationale standarder, og der stilles samme krav til produkterne, uanset hvilket land de produceres og analyseres i. Via omfattende produktkontrol og regelmæssige besøg hos tekstilproducenter sikrer Oeko-Tex ansvarlig brug af kemikalier.

Tekstiler, der er i direkte kontakt med kroppen, har endnu striksere krav – og strengest er de for tekstiler, der bruges til babyer og småbørn op til 3 år.

Forudsætningen for at opnå Oeko-Tex Standard 100 certificering er, at alle dele af et stykke tøj opfylder kravene. Alt fra stof, sytråde og tryk, til ikke-tekstilt tilbehør såsom knapper, lynlåse, nitter mv. testes til fulde.

Oeko-Tex foreningen justerer løbende disse krav, så de stemmer overens med den nyeste viden om sundhedsskadelige kemikalier og produktion af tekstilvarer.

Du kan læse mere om Oeko-Tex Standard 100 certificering her.
Shop tøj med Oeko-Tex certificering
HVORDAN SER JEG, OM ET PRODUKT ER CERTIFICERET?
Kun produkter, der opfylder Oeko-Tex Standard 100 krav, kan opnå tilladelse til at bære mærket.

Hos Molo kan du ved den enkelte vare på webshoppen se, om produktet er Oeko-Tex certificeret, hvis mærket fremgår af produktbilledet og certificeringen er nævnt i produktbeskrivelsen. Tøjet bærer ligeledes et mærke med Oeko-Tex Standard 100 logo og referencenummer på prisskiltet.
Shop her
MOLO OG ANSVARLIGHED
For os her hos Molo er det vigtigt, at de produkter der kommer i berøring med vores børns hud er fri for sundhedsskadelige kemikalier. Men det er også vigtigt, at vores tøj er produceret på en måde, som belaster miljøet mindst muligt.

Vi ønsker som brand at forbedre vores avarlighed, og vi arbejder hver dag på at overgå os selv. Det er nemlig vigtigt for Molo, at vi går forrest, hvad angår sundhedsvenlige tekstiler og generel ansvarlighed for vores fælles jordklode.

Vi er derfor også GOTS certificerede, hvilke betyder, at vi tilbyder økologisk børnetøj, der lever op til strenge sociale og miljømæssige krav i hele fremstillingsprocessen af vores tøj.

Læs om GOTS her