Om Molo
Molo er et skandinavisk brand med en vision om at være børnenes favorit i garderoben. Molo blev grundlagt i 2003 som et brand med tøj af høj kvalitet, der er fyldt med farver og sjove prints, som børn kan på opdagelse i. Vi har siden den spæde start haft udgangspunkt i en ansvarlig og langsigtet tilgang til produktion af børnetøj.
Læs mere her
Målsætning
Molo er på en spændende bæredygtighedsrejse, hvor vi udfordrer os selv til at træffe de bedste og mest ansvarlige valg på tværs af vores virksomhed. Vi ønsker at skabe høj gennemsigtighed for de initiativer, som vi arbejder med, ligesom vi ønsker at involvere vores forhandlere og slutbrugere i rejsen på bedste vis.
Læs mere her
Materialer & Design
Hos Molo arbejder vi ud fra en materiale-strategi med mål og visioner for vores brug og inkorporeringen af mere ansvarlige og langtidsholdbare materialer. Det er derfor utrolig vigtigt for os, at størstedelen af alle materialer brugt til Molo-produkter er certificerede og godkendt af internationale standarder.
Læs mere her
Kemi
Molo følger kemikaliegrænserne udstedt af GOTS, en standard med endnu højere krav end det lovpligtige europæiske REACH-regelment. Det betyder, at der er en lang række kemiske stoffer, som vi ikke bruger, da de er angivet som forbudte kemiske stoffer eller listet som potientielt farlige stoffer.
Læs mere her
CSR & Produktion
Hos Molo har vi stor respekt for de mennesker, der arbejder i vores værdikæde, og det arbejde de udfører. Med fokus på miljømæssig og social ansvarlighed arbejder Molo i tråd med de 10 principper, som FN’s Global Compact bygger på.
Læs mere her
Sikkerhed
Børns sikkerhed har den største prioritet for os. Alle Molo-produkter er derfor designet, udviklet og produceret ud fra rammerne sat af europæiske og internationale standarder for børnetøjssikkerhed.
Læs mere her
Emballage & Logistik
Hos Molo har vi et stort fokus på genanvendt eller genanvendelige materialer til emballage og forsendelse og følger nøje udviklingen for at finde de bedste og mest langtidsholdbare, ansvarlige løsninger. Ligeledes har vi også fokus på at implementere en større del af genanvendte materialer til emballage.
Læs mere her
Forbruger ansvarlighed
Molo opfordrer alle sine kunder til at udvise et fælles ansvar med følgende gode tiltag:

  • Køb mindre og i bedre kvalitet.
  • Giv tøj til venner og familie eller donér det til genbrug.
  • Benyt Molo’s vedlagte overtøjsreparations-kit ved små huller og flænger til at forlænge overtøjets levetid.
  • Vask mindre og ved lavere temperaturer.
  • Tør overtøjet af med en fugtig klud i stedet for at vaske det i maskinen. Således forlænges den vandafvisende imprægnering, der holder dit barn tør.
  • Mindsk brugen af tørretumbler – brug tørresnoren i stedet for.
  • Vask tøj, der indeholder syntetiske fibre i poser, der opsamler mikroplast. På den måde mindskes udledningen af mikroplast, der ellers ville ende i naturen.