Hos Molo har vi et stort fokus på genanvendt eller genanvendelige materialer til emballage og forsendelse og følger nøje udviklingen for at finde de bedste og mest langtidsholdbare, bæredygtige løsninger. Ligeledes har vi også fokus på at implementere en større del af genanvendte materialer til emballage.

 

___

 

Forbrugeremballage

Molo’s webshop-poser er lavet med brug af genanvendt polyethylen. På nuværende tidspunkt er dette den mest langtidsholdbare, slidstærke og bæredygtige løsning for Molo. Alle webshop-poser har en genluk-funktion, således at de kan genbruges til returforsendelser.

 

For at mindske vores forbrug af plastik, har vi reduceret vægten med en tredjedel af den plastik, som tøjet pakkes i fra vores leverandøres side, hvilket har mindsket forbruget betragteligt. Vi kan dog endnu ikke fjerne polyposerne helt, idet de har en vigtig funktion i at beskytte produkterne imod snavs og fugt. Uden polyposer risikerer man at skade produkterne under håndtering og transport, og det ville derfor betyde et meget større ressourcespild end brugen af selve polyposerne. Vi opfordrer derudover forbrugerne til at affaldssortere alt modtaget emballage korrekt.

 

Alle Molo’s prisskilte er produceret i FSC-certificeret papir for at fremme bæredygtig skovdrift. Læs mere om FSC HER.

 

Forhandleremballage

Vi stiller krav til, at alle papkasser, som vi modtager fra vores producenter, enten er fremstillet af genanvendte materialer eller af FSC-certificeret pap. Alt indpakningspapir er genbrugspapir. Efter brug sender vi ligeledes alt pap til genbrug.

 

Logistik

Som udgangspunkt bliver Molo’s produktion altid sendt med den mest miljøvenlige transport dvs. med skib eller lastbil. Der kan dog være situationer, hvor vi bliver nødt til at flyve produktionen hjem for at holde vores leveringsaftale med kunderne - men det er kun i situationer, hvor produktionen er blevet forsinket af faktorer uden for vores kontrol.