CT:23-09-2023 10:23:36
.

Niko

Her er et par hvide badeshorts med farverigt regnbueprint på både for og bagside. Badeshortsene har elastisk talje med bindebånd.

Vi fejrer Molo’s 20-års jubilæum med en capsule kollektion med titlen"Still Different Together Since 2003". Denne capsule kollektion er skabt til at blive favoritterne i et hvert barns garderobe, samtidog omfavner kollektionen diversitet og forskellighed. Regnbuen som går igen i hele kollektionen, er det perfekte symbol på håb, løfte, fred og lighed. Regnbuen har været en del af Molo i 20 år og har været med i vores DNA fra starten.

Molo’s badetøj er GRS (Global Recycled Standard) certificeret, hvilket betyder, at fibrene kommer fra genanvendte materialer og kan spores fra råmateriale til færdigt produkt. GRS stiller strenge krav til arbejdsforhold og til brugen af energi og kemikalier for at mindske aftrykket på miljøet. Ved at bruge genbrugsfibre i stedet for nye fibre, støtter vi udviklingen af genbrugsmateriale samt bidrager til en mere cirkulær produktion.

Fra 350,00 kr.