Molo er 1 ud 3 test-vindere i ny PFC-fri test


31 ud af 34 mærker dumper! 

Hos Molo er vi stolte af at producere børnetøj med vandafvisende egenskaber uden spor af skadelige PFC stoffer (f.eks. PFOS og PFOA). Det Norske Institut for Vandforskning har gennemført en uafhængig test af mængden af skadelige PFC stoffer i børne- og babytøj, og vi kan med stor glæde annoncere, at Molo er blandt top-tre vinderne.  

 

Molo's PFC-fri flyverdragt var én blandt 34 flyverdragter, handsker og babyprodukter fra andre brands, som blev testet. Testen fra det Norske Institut for Vandforskning viser, at 31 produkter ud af 34 blev testet positive for skadelige stoffer.

Molo Best i Test PFC-fri 

’At producere børne- og babytøj uden skadelige stoffer er en hjørnesten i Molo’s brand, og vi er virkelig glade for at se, at vores hårde arbejde bærer frugt’, siger Marketing Direktør Rikke Jepsen.

 

Derfor benytter vi ikke PFC stoffer

Ifølge Norges største miljøorganisation, Framtiden i våre hender, er PFC stoffer alvorligt skadelige for miljøet og kan udgøre en sundhedsrisiko for produktionsarbejdere i lavindkomstlande.

 

Hos Molo, tager vi miljø og sundhed alvorligt. Derfor benytter vi en fluorfri behandling i produktionen af vandafvisende børnetøj, som er fri for skadelige stoffer. Denne skånsomme form for behandling beskytter både vores børn og miljøet.

 

For at læse mere om testen, klik her:

Fuld rapport

Børn fortjener PFC-fri tøj

 

 

 

Se flere looks