Digitalprintet fodboldnyhed & signeret Molo fodbold af Daniel Agger


 Soccerprint er designet af printdesigneren Kerstin Mächs og tager udgangspunkt i sport og leg, der samler venner fra nær og fjern samt forbinder os på tværs af lande, køn og alder.

 

Ved at bruge bolde af forskellige typer og udseende i printet – blandt andet Molo’s egen fodbold – fokuseres udtrykket på aktiviteten og sporten. Printet er holdt i en stram farveskala af sort, hvid og grøn og fremstår derfor meget grafisk: Grønsværens klare farve er fremhævet med et utraditionelt twist, som også markerer de skarpt optrukne, hvide linjer og målets indbydende net: Man kan næsten fornemme spændingen, når fløjten lyder! Nogle styles har med deres sort/hvide ærmer referencer til dommerens uniform – en virkelig flot kombination af farver og styles, som piger og drenge i alle aldre vil kunne lide.

Se Soccer kollektionen her

 

Vind en Molo fodbold med Daniel Aggers autograf!

Daniel Agger er kendt som en stærk forsvarsspiller for det danske landshold og fodboldklubben Liverpool F.C., men hans fodboldhjerte banker dog i høj grad også for velgørenhed. Det fik ham i 2011 til at stifte The Agger Foundation, som har til formål at forbedre udsatte børns vilkår.

 

Daniel Agger viser sig – både i kraft af sine sportslige præstationer og gennem sit initiativ for at hjælpe udsatte børn – som et forbillede for både børn og voksne.

Det er derfor en stor glæde, at netop Daniel Agger har haft lyst til at signere et antal af vores special edition Molo fodbolde.

 

Molo udlodder de signerede bolde i egne butikker fra onsdag d. 4. juni til søndag d. 15. juni. Molo’s butikker finder du i Magasin Kgs. Nytorv, Lyngby, Odense og Århus samt i Illum. I samme periode trækker Molo én vinder blandt alle dem, der har handlet på www.molo.dk, som også vinder en signeret Molo fodbold. 

 

Se flere looks