Molo’s overtøjsfilosofi


I skabelsen af et stykke funktionelt overtøj er der mange veje, man kan gå. Hos Molo har vi en hel klar prioritering af de valg, vi træffer i designet af vores flyverdragter, jakker og skibukser for at skabe højkvalitets overtøj.

 

VANDTÆTHED: Det er vigtigt, at barnet ikke bliver vådt, når det opholder sig udenfor. Derfor er alle vores sømme med betydning for vandtæthed svejsede. Vores vandtæthed ligger desuden i den høje ende af markedets niveau. Er du nysgerrig efter at vide, hvordan vandtæthed defineres så se bagerst i hæftet.

 

ÅNDBARHED: I disse tider, hvor klimaet svinger meget, og vi kan have kolde men endog også meget milde vinterdage, er produktets åndbarhed af vital betyd-ning, så barnet ikke koldsveder med risiko for at blive syg. Derfor vælger vi kvaliteter med en særdeles høj grad af åndbarhed, der tillader kroppen at ånde. Men vi slutter ikke her. For hvad hjælper det, hvis kun yderstoffet er åndbart, men ikke inderstoffet og foret. Derfor tænker vi også åndbarhed ind i disse lag og vælger til eksempel en fleece af høj kvalitet til inderstof, så evt. sved nemt kan trænge igennem alle lag i overtøjet. Bagerst i hæftet findes definition af åndbarhed.

 

VÆGT/BEVÆGELIGHED/SLIDSTYRKE: Disse 3 parametre hænger unægteligt sammen. Hos Molo prioriterer vi i valg af materiale at skabe flyverdragter og jakker mv., der ikke vejer for meget. det gør vi af hensyn til barnet for at sikre os, at overtøjet ikke tynger barnet, så den størst mulige bevægelighed opnås. I selve designet er der også taget hensyn til ønsket om, at barnet kan udfolde sig frit, idet vores flyverdragter til eksempel er designet sådan, at der ikke er så meget fylde rundt omkring barnet. Prioriterer man som Molo og vælger bløde og komfortable kvaliteter, så fravælges den ultimative højeste tekniske slidstyrke. Højere slidstyrke giver som regel tungere og mere stift overtøj. Hos Molo har vi gennem teknisk forskning fundet den rette balance mellem slidstyrke og lethed i overtøjet, der giver børnene maksimal bevægelsesfrihed.

 

ISOLERING: Foret er af afgørende betydning for, hvor varmt og isolerende et stykke overtøj er. Hos Molo anvender vi det bedste og mest anerkendte isoleringsmateriale: 3MTM ThinsulateTM. Dette isoleringsmærke er kendetegnet ved helt fine mikrofibre, som betyder, at 3MTM ThinsulateTM er mere effektiv til at generere varme, men er samtidig let og åndbar, så man kan skabe funktionelt overtøj, der er mere behageligt og lettere at bevæge sig i.

 

Læs mere om fordelene ved Molo’s isoleringsmateriale her.

 

SYNLIGHED: Alle Molo’s overtøjsprodukter er sikret med hensyn til synlighed. Vi arbejder med reflekspiping og Molo’s stjernerefleks. Sidstnævnte er særdeles effektiv, hvad synlighed angår, idet man har et stort refleksareal, som sikrer, at barnet kan ses på meget lang afstand i trafikken. En stor fordel i de mørke tider.

 

SIKKERHED: Alle Molo’s overtøjsprodukter er designet i overensstemmelse med EU’s sikkerhedsstandard DS/EN 14682 og lever derfor op til de sikkerhedskrav, der eksisterer indenfor børnetøj i Europa.

Se flere looks