Udforsk den nye kollektion
Bliv klar til strand, pool, sol og vandkamp med Molo's nyeste badetøjskollektion, hvor langt størstedelen er produceret i genanvendt polyester.

Kollektionen emmer af sommer med sine flotte farver og nye fantasifulde print fyldt med sommerfugle, speedbåde, zebraer, palmetræer, muslingeskaller, koralfisk og meget mere. Fra den fineste blomstereng til det forunderlige koralrev og alt derimellem.

Udforsk kollektionen og find et stort udvalg til både store og små.
Se hele kollektionen her
Genavendte materialer
Molo fortsætter sin rejse mod mere ansvarlig tøjproduktion, og vi er derfor stolte af at kunne sige, at op mod 80% af badetøjskollektionen 2022 er produceret af REPREVE genanvendt polyester. REPREVE et det førende varemærke inden for fibre med en teknisk ydeevne, som er fremstillet af genbrugsmaterialer. Herunder restaffald som plastikflasker og fiskenet der er indsamlet fra områder, hvor sådant affald udgør en stor risiko for miljøet. Læs mere om REPREVE her.

Foruden badetøjet, er alle bomuldsvarer i kollektionen produceret i GOTS* certificeret økologisk bomuld, hvilket betyder, at tøjet er lavet af certificerede økologiske materialer og produceret under strenge sociale og miljømæssige krav gennem hele fremstillingsprocessen. Læs mere om GOTS* certificeringen her.
Se udvalget i genanvendt polyester her
Beskyttet i solen
Alt Molo's badetøj har en yderst høj solbeskyttelse på UV50+, hvilket blokerer for solens UV-stråler, så dit barn kan færdes og lege sikkert i solen. Et godt råd er altid at kombinere 'sjov i solen' med en praktisk solhat, som du også kan finde i kollektionen. Derudover opfordrer vi altid til, at børn beskyttes mod solen med solcreme og søger skygge, når solen er skarpest.

UV-beskyttelsen i Molo's badetøjsprodukter opnås gennem vævningen i materialet og er dermed helt fri for overfladebehandlinger og skadelige kemikalier. Dette betyder også, at badetøjet bibeholder sin høje beskyttelse selv efter mange vaske og længerevarende brug.
Se hele kollektionen her
NYHED! Solbriller i genanvendt plastik
For at fuldende strandlooket inkluderer Molo's badetøjskollektion også et udvalg af strand-accessories såsom badesandaler, solhatte, håndklæder, tasker og solbriller.

Som noget nyt introducerer vi nu også et udvalg af solbriller med brillestel lavet af genbrugt plastik (rPET). rPET står for recycled polyethylene terephthalate og er et stærkt materiale fremstillet af 100% genbrugte plastikflasker, der igen kan returneres til genbrugscyklusen efter slutbrug.
Shop accessories her