Vans og Molo er indgået i et samarbejde, hvor Molo har skabt fire iøjnefaldende prints til de ikoniske sko. En kollektion skabt ud fra en gensidig kærlighed til uventet design for børn med karakter. Vilde heste, surfboards, unikke sommerfugle samt et klassisk sort/hvidt design vil udgøre de prints, som indgår i Molo og Vans’ sommerlancering.

For at præsentere et komplet look har Molo skabt en mindre capsule af matchende sommertøj i prints, der komplimenterer Vans x Molo skokollektionen.

Det første print "Skate Check" henter inspiration hos Vans' klassiske "Checkerboard" print, og er en hyldest til skaterkulturen og det aktive barn.
Shop Vans X Molo her
"Best in Show" er et all-over print af et af Molos favoritdyr, hesten, i støvede rosa og brune nuancer, der vil vække glæde hos enhver hesteelsker.
Shop Vans X Molo her
"Butterfly" er et unikt design fyldt med farverige sommerfugle, der udfolder deres mønstrede vinger på den støvede rosa baggrund og flyver direkte ind i ethvert pigehjerte.
Shop Vans X Molo her
"Surf Surprise" er et eksotisk print med en fantasifuld historie og en surfer klar til at fange en ukendt bølge på en øde strand. Et print til de eventyrlystne.
Shop Vans X Molo her