Flyverdragter


 – NOW, EVEN MORE BREATHABLE AND WATERPROOF -

Molo’s overtøj er vind- og vandtæt og har høj grad af åndbarhed. Med den nye sæson (efterår/vinter 2020) introducerer vi en kollektion af overtøj med forbedrede tekniske egenskaber, således at vandsøljetrykket nu er 15.000 mm og åndbarheden ligeledes 15.000 g/m2/24 timer.

Overtøjet er foret med 3M™ Thinsulate™, der gør flyverdragten særdeles varm og tillader kroppen at ånde samtidig med, at dragten forbliver blød og let.

Indvendigt er flyverdragten intelligent foret med fleece i ryggen, ned over bagdelen og ved knæene for at gøre det lunt og lækkert for dit barn.

Alle sømme er tapede, og flyverdragten har en høj vandtæthed, så dit barn kan opholde sig udenfor i timevis uden at blive våd.

Molo’s tekniske overtøj opfylder alle sikkerhedskrav for børnetøj i Europa og er produceret helt uden fluorskadelige stoffer (indeholder f.eks. ikke PFOS, PFOA og lignende).

Køber du overtøj fra Molo, får du den allerhøjeste kvalitet, hvad enten det angår bevægelsesfrihed, varme, vandtæthed eller åndbarved samlet i en let og funktionel flyverdragt. Vores udvalg af flyverdragter, jakker og overtræksbukser kan derfor holde til et særdeles aktivt og krævende udendørsliv i det kolde vinterhalvår.

Shop flyverdragter her 

 

01 Dk Info Ow Flyverdragter2

 

BÆREDYGTIGT OVERTØJ

Bæredygtighed er en naturlig del af Molo’s DNA, idet vi ønsker at tage et ansvar for de kommende generationer. For overtøjskollektionen betyder det, at vi er stolte af at introducere nye bæredygtige styles lavet med genanvendelige fibre, såsom polyester og nylon. Disse materialer er skabt af blandt andet plastikflasker og fiskenet, som får ny værdi igennem forarbejdning.

De genanvendelige materialer bruges i alt fra overtøjets yderstof til foret og isoleringen, uden at der gås på kompromis med overtøjets høje kvalitet og funktion. Ved at bruge ikke-konventionelle materialer, sikrer vi en mindre påvirkning af naturen og mennesker til gavn for vores planet og vores børn. 

  Shop bæredygtige flyverdragter her

Recycledow Lp3

Se flere looks